Στις σχόλες μας υπάρχει όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός που χρειάζεται για τη καλύτερη προετοιμασία των αθλητών μας, τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, που σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, μας κάνει μια από τις πιο δυνατές σχόλες Kick Boxing- Muay Thai στην Ελλάδα αν όχι την καλύτερη.

Οι σχολές διαθέτουν εκπαιδευτικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας όπως Vertimax, Boxmaster, κωπηλατικό Concept 2 και  Skier Concept 2, μηχανήματα τα οποία θα ζήλευαν ακόμα και στην Ολλανδία.

Δάσκαλος:

  • Νίκος Κρητικός (Μεταμόρφωση)

 

Στην σχολή μας επίσης θα βρείτε ξεχωριστά αποδυτήρια/WC αντρών-γυναικών καθώς και ντουλαπάκια φύλαξης των προσωπικών σας αντικειμένων κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Η ασφάλεια για εμάς είναι το Α και το Ω και για να το πετύχουμε αυτό έχουμε εξοπλιστεί με πλήρες φαρμακείο πρώτων βοηθειών καθώς και με πλήρες σύστημα πυρόσβεσης για παν ενδεχόμενο.

 

Η πολυετή εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη μεθοδικότητα και τη σκληρή προπόνηση μας έχει κάνει να έχουμε την πιο δυνατή αγωνιστική ομάδα με πολλες επιτυχίες σε Ελλάδα και εξωτερικό (Γερμανία, Ιαπωνία, Εσθονία, Κύπρο, Ιρλανδία, Σκόπια και Ταϋλάνδη. Αντώνης Τζώρος, Μελέτης Κακουμπάβας Σταύρος Γρηγορακάκης, Ismail El Brouzini, Δημήτρης Πελούπη, Χριστίνα Κούστα, Άγγελος Αγγελής, Λουτσιανο Ρούτσι, Ανδρέας Κούλαλης, Ασπα Βόμβα, Παναγιώτης Πολίτης, Σπύρος Καρλάφτης, Μάρκο Μαρτσέλο, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Πέτρος Αθανασίου είναι μερικά από τα ονόματα που αποτελούν την αγωνιστική μας ομάδα αυτή τη στιγμή.

 

Από το Kritikos Camp ακόμα έχουν περάσει και έχουν διακριθεί μεγάλα ονόματα όπως Δημήτρης Χιώτης, Καλλια Κουρούνη, Παρης Θωμαίδης, Ελσίντ Γκρούντα, Τάσος Παπαποστόλου και πολλοί άλλοι αθλητές.

 

Η σχολή μας συνεργάζεται με την διατροφολόγο Κυριακή Ζακχαίου που με τις γνώσεις της μας προσφέρει την καλύτερη ενημέρωση για την διατροφή και την υγεία.

Επίσης η σχολή μας συνεργάζεται με τον φυσιοθεραπευτή Θανάση Χαλιμούδρα (Physio BMS) που με τον δικό του μοναδικό τροπο μας ετοιμάζει στους αγώνες καθώς και για την αποκατάσταση οποιουδήποτε τραυματισμού.